tag:blogger.com,1999:blog-23608625.post117001632804232674..comments2023-12-21T13:45:41.660+02:00Comments on Ketun keittiössä: Vindaloo, Mr. Vimes!Ketturouvahttp://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-83958732865840420842007-01-31T09:56:00.000+02:002007-01-31T09:56:00.000+02:00Juu, ei hätää, sattuuhan näitä. :)
Vindaloo on ky...Juu, ei hätää, sattuuhan näitä. :)<br /><br />Vindaloo on kyllä tämän hetken suosikkini intialaisten sapuskoiden sarjassa. Pitkään on ollut suunnitelmissa tehdä sitä itsekin, mutta kun intialaisesta ravintolasta saa aina niin hyvää vindaloota kotipakettiin, niin en ole saanut aikaiseksi.<br /><br />Niin ja kivaa, kun ehditte kiireistänne huolimatta bloggaamaan edes silloin tällöin.Rosmariinihttps://www.blogger.com/profile/03888616375238306291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-84730347519522145032007-01-30T19:48:00.000+02:002007-01-30T19:48:00.000+02:00Noloa. Näin käy kun luottaa tunnetusti huonoon mui...Noloa. Näin käy kun luottaa tunnetusti huonoon muistiinsa kun ei jaksa etsiskellä alkuperäistä kommenttia... Se olikin siis Pippurimylly, ja kommentikin oli hieman sinne päin. No mutta siinä tapauksessahan vindaloo melko vähävaiheisena voisi sopia teillekin. :)Ketturouvahttps://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-68953419392399530192007-01-30T19:41:00.000+02:002007-01-30T19:41:00.000+02:00Kääks, en tunnusta sanoneeni tuommoista! :) Pippur...Kääks, en tunnusta sanoneeni tuommoista! :) Pippurimylly tuumi <a href="http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2007/01/kanakorma.html">vähän aikaa sitten</a>, että intialaisen ruuan teossa on yleensä kamalan monta työvaihetta, mutta ei meillä toki mausteita vastaan mitään ole.Rosmariinihttps://www.blogger.com/profile/03888616375238306291noreply@blogger.com