tag:blogger.com,1999:blog-23608625.post2153937306647986717..comments2023-12-21T13:45:41.660+02:00Comments on Ketun keittiössä: Perinteiset maksapihvitKetturouvahttp://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-18849632616613295102011-03-13T19:22:13.231+02:002011-03-13T19:22:13.231+02:00Mekin teimme joku vuosi takaperin maksapasteijaa, ...Mekin teimme joku vuosi takaperin maksapasteijaa, jossa oli mielestäni yksi vika: se ei maistunut tarpeeksi maksalta. :DKetturouvahttps://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-28958575991373078762011-03-13T19:19:48.082+02:002011-03-13T19:19:48.082+02:00Niinhän se. Sama muuten oli kun tein pari joulua s...Niinhän se. Sama muuten oli kun tein pari joulua sitten itse maksapasteijaa. Sekin maistui liikaa maksalta :) Sitä voisi kyllä tuunata: lisää kermaa.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-48986700311693191462011-03-13T19:07:42.934+02:002011-03-13T19:07:42.934+02:00ari, maksamakkarahan on enimmäkseen jauhoja... (ty...ari, maksamakkarahan on enimmäkseen jauhoja... (tykkään kyllä maksamakkarasta, ja olen aina tykännytkin)<br /><br />tei, makumaailma on mullakin laajentunut merkittävästi aikuisiällä - olen itsekin oppinut vasta teini-iän jälkeen pitämään mm. voimakkaista juustoista, kypsennetystä kaalista yms. <br /><br />Essi M., poron maksa oli minusta hämmästyttävän mietoa sen kerran kun olen sitä syönyt! Hyvää on myös lampaan maksa siihen tyyliin kuin sitä Lähi-idässä tarjotaan runsaan sipulin kanssa paistettuna/grillattuna (pitäisikin koittaa tehdä itse). <br /><br />Nelli, maksalaatikosta en välitä vieläkään, joskus laittamaani omatekoista kyllä söi mutta ei siitäkään mitään herkkua tullut. Jauhemaksapihveistä sen sijaan tykkään.Ketturouvahttps://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-13868221186119233512011-03-13T14:26:50.381+02:002011-03-13T14:26:50.381+02:00Maksapihvit hyvällä puolukkahillolla maistuu edell...Maksapihvit hyvällä puolukkahillolla maistuu edelleen. Ehkä lapsena tehtiin niin vahvaa maksaseoksesta että oli liian "maksainen" maku.<br />Maksalaatikot on puistatus.Nellihttps://www.blogger.com/profile/10329482487320846835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-31703253899261775052011-03-12T18:01:23.694+02:002011-03-12T18:01:23.694+02:00Mulle maksa on taas aikuisiällä palautunut herkkuj...Mulle maksa on taas aikuisiällä palautunut herkkujen listalle. Erityisesti vasikanmaksa ja poron maksa. Liotan niitä yleensä vielä jonkin aikaa maidossa ennen paistamista, maku mietonee.<br /><br />Juuri tuolla tavalla perinteisesti tehty, muusin ja pekonin kanssa tarjottu maksa saa kyllä sylkirauhaset toimimaan. Herkullisen näköistä!Essi M.https://www.blogger.com/profile/03584030158723752244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-25175202432400348742011-03-12T14:50:38.320+02:002011-03-12T14:50:38.320+02:00Ajattelin juuri ihan samaa kuin Ari: monet ruuat, ...Ajattelin juuri ihan samaa kuin Ari: monet ruuat, joita lapsena soin mukisematta ja jopa tykkasin, eivat tosiaankaan maistu enaa. Enka edes yrita syoda niita. Johtunee siita, etta lapsena en saanut koskaan valita, mita soin.<br /><br />Muuten kulinaarinen maailma ja makumaailma on huomattavasti laajentunut. Olisinko teini-iassa syonyt yhtakaan naista ruokalajeista, joita taalla Kaakkois-Aasiassa on tavallisesti tarjolla? Tuskin.teihttps://www.blogger.com/profile/00331659442232574454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-53462457945751195572011-03-12T14:30:39.477+02:002011-03-12T14:30:39.477+02:00Minulle taas on käynyt kummallisesti päinvastoin: ...Minulle taas on käynyt kummallisesti päinvastoin: lapsena pidin maksasta, mutta nykyään se maistuu liikaa maksalta. Maksamakkaraa ja -pasteijaa sen sijaan syön edelleen mielelläni.<br /><br />Kummallista, koska ruoan maistuvuus on muuten laajentunut aikuistuessa.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.com