tag:blogger.com,1999:blog-23608625.post9009983647058430559..comments2023-12-21T13:45:41.660+02:00Comments on Ketun keittiössä: Kotijäätelöä ilman konettaKetturouvahttp://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-84846904392436472862013-04-22T17:58:06.123+03:002013-04-22T17:58:06.123+03:00Tuplaespresso, eipä ole aavistustakaan miksi gluko...Tuplaespresso, eipä ole aavistustakaan miksi glukoosisiirappi oli aikaisemmin kuulemma apteekkitavaraa. Ellei sitten kyse ollut kotimaisen sokerijuurikkaanviljelyn suojelemisesta? <br /><br />Paula, juuri tuli tässä kyllä siskoni kanssa pohdittua jätskikoneen hankkimista yhteiseksi, kaikesta huolimatta. :D Ketturouvahttps://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-78410947682160494062013-04-20T22:39:59.249+03:002013-04-20T22:39:59.249+03:00Tämähän on hyvä uutinen kroonistuneesta jäätelökon...Tämähän on hyvä uutinen kroonistuneesta jäätelökonekuumeesta ja täpötäysistä keittiön kaapeista kärsivälle :)Paulahttp://keittotaiteilua.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-39398794847215712732013-04-20T21:37:29.320+03:002013-04-20T21:37:29.320+03:00Glukoosisiirappi oli hyvä uutinen. Mikähän siinä o...Glukoosisiirappi oli hyvä uutinen. Mikähän siinä on, ettei sitä ennen ole voinut/saanut myydä Suomessa? Dansukker on vuosien varrella tuonut Suomen markkinoille monta paljon turhempaakin sokerituotetta. Paitsi jätskiin, glukoosisiirapista on paljon apua myös erilaisten karkkien tai jälkiruokakoristeiden tekoon kun tavallinen sokeri kiteytyy mutta glukoosi ei. Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.com