tag:blogger.com,1999:blog-23608625.post116697857752557802..comments2023-12-21T13:45:41.660+02:00Comments on Ketun keittiössä: Suuhunhyppäämistä roomalaisittainKetturouvahttp://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-37333218811425327912007-02-19T23:06:00.000+02:002007-02-19T23:06:00.000+02:00Niin, kommenttini tuossa ylempänä maun voimistumis...Niin, kommenttini tuossa ylempänä maun voimistumisen suhteen viittasi siis siihen kinkun jättämiseen ulkopuolelle, ei leikkeen taittamiseen. Ei kannattaisi enää näin myöhään yrittää tehdä mitään älyllistä. ;-)Karhuherrahttps://www.blogger.com/profile/07095849794912456312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-49783484895428571412007-02-19T22:58:00.000+02:002007-02-19T22:58:00.000+02:00Näkyi myös raholan syötävissä sanoissa kinkkuviipa...Näkyi myös raholan syötävissä sanoissa kinkkuviipale jätettävän ulkopuolelle. Mutta Raholalla leike muistaakseni taitettiin. Näin varmastikin leike saa voimakkaamman maun. Pitääpä kokeilla.<BR/><BR/>Ja joo, Frascati sopii erinomaisesti Saltimboccan kanssa. Tuo San Benedetto pitää itsekin kokeilla.Karhuherrahttps://www.blogger.com/profile/07095849794912456312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23608625.post-1168465574442192142007-01-10T23:46:00.000+02:002007-01-10T23:46:00.000+02:00Itse en taita enkä rullaa leikettä.Laitan leikkeen...Itse en taita enkä rullaa leikettä.Laitan leikkeen päälle parmankinkkuviipaleen ja sen päälle salvianlehden.Kiinitän hammastikulla.Paistan ensin nopeasti kinkkupuolelta ja sitten toiselta puolelta kypsäksi. Vasikka on vaikeasti saatava tuote. Kalkkuna,broileri ja porsas ovat arkisempia mutta myös toimivia vaihtoehtoja. <BR/>Ruoka on nopea, helppo ja upean makuinen!<BR/>Roomassa suosikkiviini on valkoinen Frascati.Myös vaaleide liharukien kanssa. Paikanpäällä se juodaan nuorena ja tuoreena. Alkon tuoman Frascatin (alkon n:o008296) lisäksi voisi kokeilla vaikka Lugana San Benedettoa (alkon n:o 00823).Anonymousnoreply@blogger.com