Mansikka-hunajamelonisalaatti (3-4:lle)
1 hunajameloni (mahdollisimman kypsä)
1 l mansikoita
tuoretta minttua
Aura-juustoa
balsamicosiirappia (ks. ohje)
Kuutioi meloni. Perkaa ja puolita mansikat. Riivi tuoreesta mintusta lehtiä. Kuutioi aurajuusto. Yhdistä ainekset salaatiksi tai rakenna annokset suoraan lautasille. Valuta päälle balsamicosiirappia ja nauti.
Hyvännäköinen salaatti. Olen tehnyt muuten samanlaista, mutta siinä on ollut melonin sijasta salaatinlehtiä. Mansikoiden ja aurajuuston lisäksi pinjansiemeniä. :)
VastaaPoistaNam! :)
VastaaPoistaNam!Rucola, mansikka, aura, balsamicosiirappi ja mustapippuri yhdistelmä on myös aika herkkua
VastaaPoistaHeidi, pinjansiemenet tosiaan sopisivat hyvin höystämään tätä salaattia, hiukan paahdettuina kenties?
VastaaPoistaMinna, kiitos vinkistä, rucolan käyttö on viime aikoina meiltä jotenkin jäänyt, mutta tuota voisi kokeilla - ehkä tosin ensi vuonna, kun paras mansikka-aika on jo ohitse ja mansikat on säilötty pakastimeen.