keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Aurinkoa sadepäivään

Kun vettä tulee taivaan täydeltä kolmatta päivää putkeen, voi kesätunnelmiin virittäytyä vetämällä verhot eteen ja syömällä tätä salaattia, joka toimii kyllä jälkkärinäkin.

Mansikka-hunajamelonisalaatti (3-4:lle)

1 hunajameloni (mahdollisimman kypsä)
1 l mansikoita
tuoretta minttua
Aura-juustoa
balsamicosiirappia (ks. ohje)

Kuutioi meloni. Perkaa ja puolita mansikat. Riivi tuoreesta mintusta lehtiä. Kuutioi aurajuusto. Yhdistä ainekset salaatiksi tai rakenna annokset suoraan lautasille. Valuta päälle balsamicosiirappia ja nauti. 


4 kommenttia:

Heidi Lehmuskumpu kirjoitti...

Hyvännäköinen salaatti. Olen tehnyt muuten samanlaista, mutta siinä on ollut melonin sijasta salaatinlehtiä. Mansikoiden ja aurajuuston lisäksi pinjansiemeniä. :)

Paula kirjoitti...

Nam! :)

Unknown kirjoitti...

Nam!Rucola, mansikka, aura, balsamicosiirappi ja mustapippuri yhdistelmä on myös aika herkkua

Ketturouva kirjoitti...

Heidi, pinjansiemenet tosiaan sopisivat hyvin höystämään tätä salaattia, hiukan paahdettuina kenties?

Minna, kiitos vinkistä, rucolan käyttö on viime aikoina meiltä jotenkin jäänyt, mutta tuota voisi kokeilla - ehkä tosin ensi vuonna, kun paras mansikka-aika on jo ohitse ja mansikat on säilötty pakastimeen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails