maanantai 31. tammikuuta 2011

Aamiainen alkaa viikon

Ruokabloggaajat on havaittu käyttökelpoiseksi markkinointikanavaksi jo jonkin aikaa sitten. Joko tällainen toiminta on laajenemassa, tai sitten olemme Ketun keittiössä ylittäneet jonkin aktiivisuuskynnyksen, koska viime vuoden loppupuolelta alkaen meillekin on ensimmäistä kertaa alkanut tulla yhteydenottoja erilaisilta ruuan kanssa tekemisissä olevilta tahoilta.

Tänään aloitimme viikon maistelemalla Tropicana-mehuja Valion tarjoamalla aamiaisella Helsingin ydinkeskustassa. Olimme paikalla varmaankin viimeisten joukossa, vietyämme Pojan ensin päivähoitoon. Vieraskirjasta päätellen missasimme niukasti Uneliaan kokin Annan tapaamisen. Tarjoomuksia oli tullessamme runsaasti jäljellä: voisarvia, juustoja, kirsikkatomaatteja, hilloja, hedelmiä - ja tietenkin niitä mehuja, joista oli varsinaisesti kysymys.


Aamiainen liittyi uuden Tropical Fruit -mehumaun lanseeraukseen Suomessa. Sattumoisin uudessa mehussa on appelsiinin ja omenan lisäksi ananasta, passionhedelmää ja mangoa, joista kaikista kovasti tykkään, ja maut tulivat mukavasti esiin. Tämä mehu olisi siis voinut olla suunniteltu minua silmälläpitäen. Tropicanan mehuissa ei kuulemma käytetä raaka-aineena mehutiivistettä eikä mehuihin lisätä sokeria, säilöntä- tai muita lisäaineita, mikä sekin kuulostaa hyvältä. 


Meillä aamulliset mehuherkutteluhetket ovat yleensä sitä, että puristamme itse appelsiineja mehuksi, tai toisinaan soseutan muista hedelmistä juoman, jota ohennan appelsiinimehulla. Mutta täytyy tunnustaa, että tykästyin tähän Tropicanan uutuusmakuun siinä määrin, että saattaapa sitä eksyä toisinaan ostoskärryyn kunhan nämä kaksi tilaisuudesta lahjaksi saatua litraa on juotu.

PS. Seuraavan kerran nautimme bloggaajille suunnatusta tapahtumasta jo ensi lauantaina Helkan Keittiössä, ja taatusti hyvässä seurassa, onhan paikalle tulossa koko joukko sekä tuttuja että entuudestaan tuntemattomia ruokabloggaajia!

2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Eli mekin sitten tapaamme tulevana lauantaina, tosi kiva juttu! :)

Ketturouva kirjoitti...

Tavattiin, tosin juttuun ei oikein vielä päästy. No, ehkä ensi kerralla?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails