Kiireettömänä viikonloppuaamuna on välillä kivaa leikkiä että ollaan hotellissa, ja syödä aamiaista kaikessa rauhassa.
Poika teki hedelmäsalaatin.
Munakokkeli
1,5-2 kananmunaa/syöjä
2-3 rkl kermaa tai maitoa/kananmuna
nokare voita
suolaa, pippuria
Sekoita toisiinsa munat ja neste tasaiseksi seokseksi (käytän tähän vispilää, koska sillä syntyy kuohkeampi lopputulos). Mausta seos suolalla ja halutessasi kevyesti pippurilla.
Sulata voi paksupohjaisessa kasarissa melko miedolla lämmöllä (teflonkasari on hyvä). Valuta munaseos vähitellen kasariin, koko ajan sekoittaen niin että seos kiinteytyy mutta ei ala paistua munakkaan tapaan. Sekoittele kunnes kananmunaseos on kokonaan hyytynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti