Pinaatti-ricottapannarit (n. 10 kpl)
(Kotiliesi 6/2010)
150 g pakastepinaattia
250 g ricottajuustoa*
1,5 dl maitoa
2 kananmunaa
1-2 valkosipulinkynttä
suolaa, rouhittua mustapippuria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
voita paistamiseen
(hienonnettua kevätsipulia pinnalle)
Sulata pakastepinaatti ja valuta pois ylimääräinen neste. Vatkaa sekaisin pinaatti, ricotta, maito ja munat. Murskaa valkosipuli ja hienonna se. Lisää taikinaan valkosipuli ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita lopuksi joukkoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet siivilän läpi.
Paista pannukakut voissa molemmin puolin. Tarjoa halutessasi lisänä kevätsipulisilppua.
* Meillä oli ricottaa vajaa purkki, joten jatkoin juustoa maitorahkalla, suunnilleen suhteessa 2 osaa ricottaa, 1 osa rahkaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti