maanantai 7. tammikuuta 2008

Uusi ruokablogi

Sen jälkeen kun vajaata kaksi vuotta sitten aloitimme oman blogimme, uusia ruokablogeja on syntynyt kuin sieniä sateella. Useimmat niistä ovat huomattavasti ahkerammin päivitettyjä kuin omamme, jonka tahti on alusta saakka ollut verkkainen. Useimpia en myöskään ehdi seurata ollenkaan niin aktiivisesti kuin mitä ne ansaitsisivat, työn, perheen ja muiden kuin ruuanlaittoon liittyvien harrastusten viedessä leijonanosan ajastani.

Nyt täytyy kuitenkin suositella vieraillemme Äijäruokaa-blogia. Äijäruokaa kokkaava ari, joka on hemmotellut allekirjoittaneen makuhermoja pian viidentoista vuoden ajan, on varmaankin suurin syyllinen oman keittotaidollisen kunnianhimoni heräämiseen. Olenpa tainnut joskus tarjoutua myymään sieluni sherry-sinihomejuustokastikkeesta (sittemmin opettelin tekemään sitä itse).

Äijämäiseen aiheeseen sopii tämä kuva...

4 kommenttia:

Ari Makela kirjoitti...

Kauniisti sanottu. Kiitos! Paha Setä on imarreltu.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hauska kuva! Tahtoo kans englantilaista aamiaista... (ei sen syöminen yksinään ole yhtään sama asia)

Ketturouva kirjoitti...

Äijäruuasta on näköjään tullut jo vilkas blogi. :) Ansaitusti, sanoisin.

Päivätär, olet tervetullut syömään meille englantilaista aamiaista tällä puheella, kunhan varmistat etukäteen että meillä on ainekset varattuna.

Ari Makela kirjoitti...

Minä voisin puolestani luvata, teen Ketun Keittiölle plus Päivättärelle biisonia kiitokseksi käännöksestä jos ruoka onnistuu. Jotain muuta jos se ei onnistu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails