torstai 16. kesäkuuta 2011

Bloggaajapiknikki

Helli helli Helsinkiä 12.6. kun joukko ruokabloggaajia kokoontui piknikille Sinebrychoffin puistoon. Saavuimme paikalle hieman myöhässä, mutta parahiksi siihen kun ensimmäiset maisteltavaksi tarjotut viinipullot avattiin. Liinalle oli levitelty jo monenlaisia herkkuja, joista tässä kuvamaistiaisia. Useimpien herkkujen tekijöistä en ikävä kyllä ole selvillä, mutta vinkatkaa kuka mitäkin toi, niin lisäilen jälkeenpäin linkkejä. 

Omenamintun ihanaa leipää ja yrttitahnaa.

Salaattia

 Pienen Vispiläkaupan kylmää tomaattikeittoa

 Mansikka-raparperipiirakkaa - nam!

 Herkkua: niin ikään Pienen Vispiläkaupan key lime pie ja Liemessä-blogin mansikka-vuohenjuustovartaita

Lisää tarjoiluja: etualalla salaattia ja Äijäruuan lohipiirakkaa, taempana mukeissa gazpachoa ja Omenamintun leipää sekä oma kontribuutiomme eväisiin

Olimme päätyneet lämpötilojen innoittamina lähi-itäisiin salaatteihin, eli lisäsimme valikoimaan fattoushia, tabboulehia, mutabbalia ja hummusta. Laittelen ohjeita myöhemmin, jahka ehdin.

Jutut olivat odotetun levottoman hauskoja, ja useampi tunti vierähti melkein huomaamatta. Jätskitötteröä kummempaa iltapalaa ei enää kotona kaivannutkaan, kun muutaman tunnin putkeen oli syönyt ja juonut, vaikkakin matalalla intensiteetillä. Kiitos kaikille mukana olleille hauskasta piknikistä!

PS. Piknikillä maistelluista Sunrise-viineistä suosikkimme oli pehmeämakuinen Carmeniere, joka sopi mielestämme hyvin kesäisten piknik-herkkujen seuraksi.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails