sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Testikäyttäjinä

Maaliskuisesta bloggaajatilaisuudesta tuttu Arla-Ingman lähestyi meitä hiljattain tiedustellen, olisimmeko kiinnostuneita maistelemaan ja kokeilemaan keittiössämme muutamia Arlan tuoteuutuuksia sekä raportoimaan kokemuksistamme. Tottahan toki me olimme.

Heti seuraavana päivänä lähetti toikin kotiimme paketin, josta löytyivät kuvassa näkyvät tuotteet:


Lisäksi paketissa oli luomuvoi, joka unohtui kuvaustilanteessa jääkaappiin.

Kokeilimme valmiiksi viipaloitua mozzarella da cucina -juustoa panini-tyylisiin lämpimiin patonkeihin, jotka saivat sisäänsä juuston lisäksi vihreää pestoa, tomaattia ja tuoretta basilikaa. Italiassa valmistetussa juustossa oli mukava mozzarellamainen maku, ja se toimi tarkoitukseen hyvin. Kahteen (pieneen) patonkiin paketista kului noin puolet.


Loput mozzarellasta pääsi perinteiseen Pizza Margheritaan, eli siihen, johon tulee vain tomaattikastiketta, tomaattia, basilikaa ja mozzarellajuustoa. Tässäkin käyttötarkoituksessa se toimi oikein oivallisesti, sulaen sopivasti pizzan päälle ja muuttuen asiaankuuluvan venyväksi. Jäljelle jäänyt puoli pakettia juustoa riitti sopivasti yhteen normaalikokoiseen pizzaan, joten koko paketista olisi niitä tullut kaksi.


Grillijuuston puolestaan paistoimme savukilohailista laaditun salaatin kaveriksi. Halloumia pehmeämpään juustoon tuli kaunis paistopinta, kun sen siveli pakkauksen ohjeen mukaan öljyllä ennen pannuun lätkäisemistä. Käytimme paistamiseen kreetalaista oliiviöljyä. Tätä taustaa vasten ei ehkä olekaan kovin yllättävää että minulle tuli pehmeämakuisesta, ei kovin suolaisesta juustosta mieleen kreikkalainen saganaki- eli paistettu juusto.


Olemme ehtineet myös juoda tuoremehun ja syödä ylimmässä kuvassa näkyvät Susette-suklaavanukkaat. ;)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails