Maalaissalaatti
pieni kerä jäävuorisalaattia
pari tomaattia
kurkkua
renkaiksi leikattua purjoa
vihreitä oliiveja
mausteista makkaraa (bocconcini)
1 keitetty kananmuna/syöjä
muutama siivu pekonia/syöjä
1 halloumi-juusto
Pilko salaatti, tomaatit ja kurkku.Viipaloi purjo ja makkara. Kuori keitetyt kananmunat ja leikaa lohkoiksi. Leikkaa juusto viipaleiksi ja paista ne pannussa oliiviöljyssä kullankeltaisiksi. Lopuksi käristä pekoni.
Kokosin salaatin suoraan lautasille laittamalla kerroksittain karkeasti silputun salaatin, pilkotun tomaatin, kurkun ja purjorenkaat, joiden päälle levittelin makkaran, oliivit ja kananmunalohkot. Päällimmäisiksi asettelin paistetut halloumiviipaleet ja pekonisiivut.
Kastike
1 munankeltuainen
2 rkl Dijon-sinappia
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 dl rypsiöljyä
1 dl omenamehua
0,5 dl valkoviinietikkaa
Oiva iltapala tuoreen patongin kanssa nautittuna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti