maanantai 29. lokakuuta 2012

Aamiainen Lindsay S. Nixonin kanssa

Kuten aikaisemmista postauksista on käynyt ilmi, Finn Lectura julkaisi vegaaniruokabloggaaja Lindsay S. Nixonin keittokirjan Helpot ja nopeat kasvisherkut kuluneen viikonlopun Helsingin kirjamessuille. Kirjan markkinoinnin tiimoilta saimme myös kutsun tapaamaan bloggaaja-keittokirjailijaa aamiaiselle mennä-perjantaiaamuna kasvisravintola Silvopleehen.

Paikalla oli kirjailijan itsensä ja kustantajan edustajien lisäksi muutama meitä bloggaajia. Keskustelu sujui vilkkaasti ja välittömissä tunnelmissa. Selvisi sitten sekin, että Lindsay pilkkoo banaanin lautaselle ja pakastaa sen sitten. (Koska onnistuimme tänä viikonloppuna syömään hiukan tilaa pakastimeen, kokeilin tätä, mutta banaaniviipaleet jäätyivät kiinni lautaseen ja vaati hiukan työstöä irrottaa ne. Vadelma-banaanismoothiesta tuli kuitenkin hyvää. Jatkamme harjoituksia.)

Jutustelun lomassa herkuttelimme mm. tattari-taateli tuorepuurolla, kasviksilla täytetyillä sämpylöillä ja tuoreilla hedelmillä sekä jälkkäriksi nautituilla täyttävillä kakuilla. Jokunen idea meni lautaselta korvan taakse, samoin kuin päätös käydä joskus testaamassa Silvopleen lounastakin. 

Kiitos kaikille mukana olleille - meilläkin oli mukavaa! 

Nautitun aamiaisen voimin jaksoimme kierrellä Kirja- sekä Viini, ruoka ja hyvä elämä - messuilla useamman tunnin. Ikävä kyllä meillä ei ollut tilaisuutta mennä seuraamaan Lindsayn haastattelua ja kokkaamista lauantaina. Kamomillan konditoria sen sijaan kävi paikan päällä ja raportoi kokemastaan.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails