Sillä, että rakastan sieniä ja pekonia, ei taida olla enää mitään uutisarvoa.Tässä pastassa on niitä molempia.
Kantarelli-pekonipasta
puolisen litraa tuoreita, puhdistettuja kantarelleja
n. 150 g pekonia
1 keskikokoinen sipuli
voita
1,5 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
tuoretta kirveliä silputtuna
parmesaaniraastetta
n. 400 g tagliatelle-pastaa tai tuoretta nauhapastaa, esim. fettucine
Aloita laittamalla pastavesi kiehumaan.
Veden kuumetessa pilko kantarellit karkeasti ja silppua sipuli. Suikaloi pekoni.
Paista ensin pekoni pannussa rapsakaksi ja nosta pekoninpalat sivuun. Sen jälkeen paista pekoninrasvassa kantarellit ja sipuli - lisää tarvittaessa voita. Kippaa pekoni takaisin pannuun ja lisää kerma. Keittele miedolla lämmöllä kokoon sillä välin kun pasta kypsyy. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella kirvelillä. Tarjoa lisänä parmesaaniraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti